OVER WORKTRANS

“DAGELIJKS GAAN ER HONDERDEN VRACHTWAGENCHAUFFEURS VIA WORKTRANS UITZENDBUREAU DE WEG OP”

SPECIALIST IN WERK EN OPLEIDINGEN VOOR TRANSPORT EN LOGISTIEK

Worktrans Uitzendbureau is opgericht in 1998 en telt inmiddels 7 vestigingen in Nederland. Op de vestigingen en op het hoofdkantoor zijn dagelijks specialisten aan het werk om de vakmensen in transport en logistiek uit te zenden naar transportbedrijven, ‘eigen vervoerders’ en logistieke bedrijven. Onze intercedenten spreken de “taal van de transport”. Zij weten dus waar jij en onze klanten het over hebben. En dat is prettig voor jou, voor ons en ook voor onze opdrachtgevers. We willen dat onze chauffeurs met veel plezier aan het werk gaan en dat een opdrachtgever zich dus kan richten op zijn “core business”. Wij zijn reeds 20 jaar een betrouwbaar en stabiel uitzendbureau, NBBU lid en voldoen aan alle certificeringen.

HET BESTE VOOR ONZE CHAUFFEURS

Wij bemiddelen beroepschauffeurs naar werk in transport en logistiek en leiden mensen op (rijbewijs C – CE) tot vakbekwame professionals. De intercedenten van Worktrans kennen de taal van de transport en weten zo de juiste man/vrouw op de juiste plaats te krijgen. Wij hebben een groot aanbod aan opdrachtgevers in verschillende deelmarkten, hierdoor kan je ervaring opdoen met divers materieel. Onze chauffeurs hebben bovendien toegang tot de personeelsvoordeelwinkel.nl, wij hanteren een wekelijkse beloning en zijn daarnaast altijd bereikbaar voor jou!

Kunnen wij je helpen aan een baan in de transport? Op worktrans.nl staan genoeg vacatures voor mooie chauffeursbanen. Wij hebben vacatures voor chauffeurs en logistiek personeel door heel Nederland. Wij helpen je graag aan een leuke baan!

SPECIALIST IN WERK EN OPLEIDINGEN VOOR TRANSPORT EN LOGISTIEK

Worktrans Uitzendbureau is opgericht in 1998 en telt inmiddels 7 vestigingen in Nederland. Op de vestigingen en op het hoofdkantoor zijn dagelijks specialisten aan het werk om de vakmensen in transport en logistiek uit te zenden naar transportbedrijven, ‘eigen vervoerders’ en logistieke bedrijven. Onze intercedenten spreken de “taal van de transport”. Zij weten waar jij en onze klanten het over hebben. En dat is prettig voor jou, voor ons en ook voor onze opdrachtgevers. We willen dat onze chauffeurs met veel plezier aan het werk gaan en dat een opdrachtgever zich kan richten op zijn “core business”. Wij zijn reeds 20 jaar een betrouwbaar en stabiel uitzendbureau, NBBU lid en voldoen aan alle certificeringen.

HET BESTE VOOR ONZE CHAUFFEURS

Wij bemiddelen beroepschauffeurs naar werk in transport en logistiek en leiden mensen op (rijbewijs C – CE) tot vakbekwame professionals. De intercedenten van Worktrans kennen de taal van de transport en weten zo de juiste man/vrouw op de juiste plaats te krijgen. Wij hebben een groot aanbod aan opdrachtgevers in verschillende deelmarkten, hierdoor kan je ervaring opdoen met divers materieel. Onze chauffeurs hebben toegang tot de personeelsvoordeelwinkel.nl, wij hanteren een wekelijkse beloning en zijn altijd bereikbaar voor jou!

Kunnen wij je helpen aan een baan in de transport? Op worktrans.nl staan genoeg vacatures voor mooie chauffeursbanen. Wij hebben vacatures voor chauffeurs en logistiek personeel door heel Nederland. Wij helpen je graag aan een leuke baan!

WORKTRANS IS SPECIALIST IN WERK EN OPLEIDINGEN VOOR TRANSPORT EN LOGISTIEK

vestigingen

GESPECIALISEERDE INTERCEDENTEN

groot aanbod opdrachtgevers

CHAUFFEURS DAGELIJKS DE WEG OP

betrouwbaar uitzendbureau

ervaring opdoen divers materieel

personeelsvoordeelwinkel.nl

flexibel en afwisselend werk

planning inzien op app checks

24/7 bereikbaar

wekelijkse verloning

opstap naar vast dienstverband

Apeldoorn
Stadhoudersmolenweg 70a
7317 AW Apeldoorn
T. 055 303 2130

Bleiswijk
Briljantstraat 1
2665 NJ Bleiswijk
T. 010 310 6050

Groningen
Kieler Bocht 27-2
9723 JA Groningen
T. 050 305 3940

Oudehaske
Appelhof 2
8465 RX Oudehaske
T. 0513 674 300

Purmerend
Cantekoogweg 15
1442 LG Purmerend
T. 0299 405 730

Roosendaal
Borchwerf 14
4704 RG Roosendaal
T. 0165 745 660

Venlo
Jan van Riebeeckweg 13
5928 LG Venlo
T. 077 399 8190

Hoofdkantoor
Cantekoogweg 15
1442 LG Purmerend
T. 0299 410 014