Werken bij Logistic Force

Ready to join the force?

Juist in een wereld waarin technologie een steeds dominantere rol speelt wordt de mens belangrijker. Wij geloven dat gedreven mensen de drijvende kracht vormen achter een goedlopende organisatie! Wij geloven in Powerful People!

Daarom richten wij ons op de Kracht & Energie van mensen en het zoeken naar een werkgever waar dat het beste benut kan worden. We doen dat elke dag met persoonlijke aandacht, want de mens achter de medewerker staat bij ons centraal.

Wij zijn landelijk HR dienstverlener met 20 vestigingen in flexibele arbeid, opleiden en recruitment binnen met name de sector Transport & Logistiek.

Ready to join the force?

Bekijk de vacatures »

Nieuwsgierig?
Bekijk onderstaande video en ontdek LF!

De oprechte aandacht en kansen die Logistic Force mij heeft geboden, probeer ik ook in mijn dagelijkse werk mee te geven aan de uitzendkrachten.

Tim Mutsaers - Vestigingsmanager in Breda
Lees meer » Alle testimonials »
Tim Mutsaers
€ 1.500 persoonlijk opleidingsbudget € 1.500
persoonlijk opleidingsbudget
175 vaste medewerkers 175
vaste medewerkers
25 vakantiedagen 25
vakantiedagen
28 vestigingen in heel Nederland 28
vestigingen in heel Nederland

Vacatures

Ben jij een zelfstarter, een harde werker en houd je van veel vrijheid in je werk? Logistic Force groeit hard. Groei jij met ons mee? Hoe hard je gaat, bepaal je zelf. Kun je tegen een stootje, wil je vol snelheid en ga je goed, graag & gemakkelijk met mensen om. Bij LF kun je je energie kwijt. En we beloven je, je krijgt er ook veel energie voor terug! Samen op zoek naar de krachtige mensen en naar jouw persoonlijke kracht, daar doen we het voor. 

Kies uit onze 9 vacatures


Staat jouw droombaan er niet tussen?

Geen nood: je mag ons natuurlijk altijd even een berichtje sturen om je interesse kenbaar te maken. Wellicht dat wij nét bezig waren met het opstellen van jouw droom-vacature! Of misschien dat jij ons ervan overtuigt dat wij jou ZO hard nodig hebben dat wij het zelf niet eens door hadden! Het zou dan zonde zijn als we daar nooit achter komen.

Mail ons je open sollicitatie »