Samen op zoek naar een nieuwe uitdaging

Wat is jouw volgende stap?


KLIK HIER VOOR ONZE ACTUELE VACATURES

Vaste banen voor professionals op MBO+, HBO en WO-niveau in de sectoren transport, logistiek en productie.

Het vinden van een nieuwe baan is een uitdagende stap voor iedere professional. Met ons team helpen we je verder en verbinden we professionals binnen de transport, logistiek en productie (MBO+ / HBO / WO-niveau) met bedrijven die op zoek zijn naar een kandidaat. Iedere organisatie, en iedere kandidaat is uniek en de juiste persoon op de juiste plek maakt echt het verschil, voor werkgever én werknemer.

  • Benieuwd hoe we te werk gaan? Bekijk hieronder ons stappenplan!
  • Benieuwd wat Logistic Force Recruitment voor werkgevers kan betekenen?


Hoe we werken!

Stap 1: reageren
Stap 1: reageren

Staat jouw ideale baan tussen de vacatures? Mooi! Tijd om te solliciteren! Ben je op zoek maar staat de ideale vacature er (op dit moment) niet bij? Stuur ons je CV met motivatie, een linkje naar je Linkedin profiel is natuurlijk ook prima! Je ontvangt altijd een antwoord terug.

Stap 2: kennis maken
Stap 2: kennis maken

Kunnen we jou helpen met het vinden van jouw droombaan? Wanneer we denken van wel maken we graag kennis met je. Dit doen we bij voorkeur persoonlijk, Wat zijn jouw drijfveren? Wat zoek je in een nieuwe functie? Wanneer we denken dat we je niet kunnen helpen bij het vinden van jouw droombaan zijn we hier ook eerlijk in.

Stap 3: we stellen je voor
Stap 3: we stellen je voor

De kennismaking was voor beide kanten geslaagd. Fijn! En nu? Na het gesprek zetten we op papier waarom we denken dat jij past bij de functie van de opdrachtgever. We gaan je referenties na en stellen je voor bij de opdrachtgever.

Stap 4: sollicitatiegesprek
Stap 4: sollicitatiegesprek

Is de opdrachtgever net zo enthousiast als wij dat zijn? Mooi! Dan word je uitgenodigd om op gesprek te komen. We geven je nog wat tips mee zodat je goed voorbereid en met een goed gevoel op gesprek gaat.

Stap 5: je nieuwe baan?!
Stap 5: je nieuwe baan?!

Hopelijk klikt het vanuit beide kanten en hebben we je succesvol kunnen ondersteunen in het vinden van jouw nieuwe baan. 

Logistic Force Recruitment

Het is fijn om te weten met wie je te maken hebt. Het team van Logistic Force Recruitment is een team dat bestaat uit 4 full-time specialisten.

We zijn zelf werkzaam geweest op verschillende logistieke functies zoals; transportmanager, data analist, warehousemanager, recruiter, zowel nationaal als internationaal. We spreken dus dezelfde taal en kennen de branche als geen ander! We stellen ons graag aan je voor.


Hans Moens, Partner / Recruiter

Ik ben Hans Moens en mede eigenaar van Logistic Force Recruitment. Samen met mijn teamleden, en ieder met zijn of haar eigen vakkundigheid, vullen wij elkaar aan. Vele kandidaten hebben de afgelopen 3 jaar hun veelal vaste baan via Logistic Force Recruitment gevonden. Door zorgvuldig de juiste match te realiseren zijn wij in staat om een duurzame relatie op te bouwen met onze kandidaten van vandaag die onze opdrachtgevers van morgen worden.

Ook benieuwd naar mijn werkervaring? Kijk even op LinkedIn.


Annemarieke Wilkens-Roef, Recruiter

Recruiter: Mensen en wat ze drijft. Mensen verbinden. Dat is de rode draad in mijn loopbaan als arbeidsbemiddelaar. Vanuit mijn ervaring heb ik een scherpe kijk op wie elkaar versterken. Ik zie vaak geweldige dingen gebeuren als de juiste mensen gaan samenwerken. Iedere dag ga ik met veel plezier de uitdaging aan om in die steeds krapper wordende en constant veranderende arbeidsmarkt van nu tóch dat talent te vinden dat de organisatie versterkt. 

Consultant: Ik ben resultaatgericht en hands-on. Heb een duidelijke visie op de bijdrage van recruitment aan de strategie van de onderneming. Ik sta voor een zakelijke aanpak met een menselijke factor.

Coach: Solliciteren doe je niet dagelijks. Met tips en tricks bereid ik kandidaten voor op een kennismaking bij de nieuwe werkgever.

Ook benieuwd naar mijn werkervaring? Kijk even op LinkedIn.

Je hebt nu hopelijk een goed beeld wie wij zijn. Contact opnemen? 

Logistic Force Recruitment
Heraclesstraat 6
5048 CG Tilburg
E: recruit@logisticforce.nl
T: 013 - 744 00 99

Meer informatie »
Hans Moens

Manager Recruitment

Annemarieke Wilkens- Roef

Recruiter

Cindy Visser

Recruiter

Cheyenne Jacobs

Administratief Medewerker

Benieuwd naar onze vacatures?

Bekijk het actuele aanbod van vacatures van Logistic Force Recruitment in de transport, logistiek en productie.